Vacature Medewerker bediening

Midden in het prachtig groene park van Amersfoort Zuid, Elisabeth Groen, vind je Parkhuis Amersfoort. Een van de nieuwste horecaplekken van de stad met een tof interieur, prachtige terras en een vintage speelkelder. Parkhuis is een plek van Bzzzonder.

Voor deze mooie plek zoeken wij een

Medewerker bediening
(aantal uur in overleg)

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening ontvang je onze gasten hartelijk en gastvrij in het restaurant, op het terras of bij een evenement in een van de zalen. Je neemt de bestellingen op, serveert eten en drinken, rekent af en zorgt dat alles er spic en span uit ziet. Ook verzorg je de mis en place en help je met het klaarzetten van ruimtes voor de verhuur.

Waarom is werken bij Parkhuis anders dan anders?

Parkhuis Amersfoort is een ontmoetingsplek van Bzzzonder. Iedereen is welkom, wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is. We werken met een leerwerkteam en begeleiden regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn gewoon onze collega’s. Dat lijkt misschien bijzonder, maar vinden wij heel gewoon. Daarnaast is er bij Parkhuis altijd iets te doen. Het is er levendig en er is van alles te zien, te doen en te ontdekken. Kinderen zijn bij ons overal welkom. Tot slot: waar vind je een werkplek tussen de fluitende vogeltjes met uitzicht op een bloeiend park met een moestuin, bloemetjes, gras, bomen en water? Precies: alleen bij Parkhuis.

Wie zoeken wij?

We zoeken medewerkers met ervaring die voor minimaal 8 uur per week flexibel beschikbaar zijn, zowel doordeweeks als in het weekend. Leeftijd geen bezwaar :). Als je maar vrolijk en gastvrij bent en van mensen houdt in al hun diversiteit. Je hebt er plezier in om in een team te werken, bent netjes en secuur. Een diploma Sociale Hygiëne is een pré.

Klinkt goed?

Lijkt het je leuk een keer te komen kennismaken? Graag! Ook als je niet aan alle vereisten voldoet horen we graag van je. We denken graag in mogelijkheden. Solliciteren kan via deze link, dan nemen we snel contact met je op. We ontmoeten je graag!