Vacature Leidinggevende horeca

Midden in het prachtig groene park van Amersfoort Zuid, Elisabeth Groen, vind je Parkhuis Amersfoort. Een van de nieuwste horecaplekken van de stad met een tof interieur, prachtige terras en een vintage speelkelder. Parkhuis is een plek van Bzzzonder.

Voor deze mooie plek zoeken wij een

Leidinggevende horeca
(28 tot 34 uur)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de horeca van Parkhuis. Je zorgt er op de eerste plaats voor dat onze gasten het enorm naar hun zin hebben. Je laat het team op rolletjes lopen en regelt de verhuur en evenementen tot in de puntjes. Met ondernemersgeest en een strategische blik denk je mee over hoe het nog beter, leuker of levendiger kan bij Parkhuis.

Waarom is leidinggevende zijn bij Parkhuis anders dan anders?

Parkhuis Amersfoort is een ontmoetingsplek van Bzzzonder. Iedereen is welkom, wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is. We werken met een leerwerkteam en begeleiden regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn gewoon onze collega’s. Dat lijkt misschien bijzonder, maar vinden wij heel gewoon.

Daarnaast is er bij Parkhuis altijd iets te doen. Het is er levendig en er is van alles te zien, te doen en te ontdekken. We bekijken de wereld graag door de ogen van een kind. Die zijn bij ons dan ook overal welkom.

Tot slot: waar vind je een werkplek tussen de fluitende vogeltjes met uitzicht op een bloeiend park met een moestuin, bloemetjes, gras, bomen en water? Precies: alleen bij Parkhuis.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste, gastvrije collega die sterk in haar of zijn schoenen staat. Je hebt ervaring als leidinggevende van een horecateam. Je bent in staat te enthousiasmeren en talent in jouw medewerkers te herkennen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen in zowel jouw werk als dat van het team en bent flexibel. Je voelt je betrokken bij en verantwoordelijk voor je werk en de plek. Je hebt er bovenal heel veel zin in om van Parkhuis de leukste en meest bruisende plek van Amersfoort te maken.

Klinkt goed?

Fijn! Nog even de puntjes op de i. We zoeken iemand voor 28 tot 34 uur per week die flexibel inzetbaar is. Minder of meer uur beschikbaar? Laat het even weten, we denken graag in mogelijkheden. Jouw salaris valt in schaal 9 van de Horeca CAO. De functie is beschikbaar vanaf 1 maart. Heb je interesse?