Vacature seizoensmedewerkers

op de mooiste werkplek van Amersfoort

Medewerkers bediening en spoelkeuken

voor de lente en zomer

Wij zoeken leuke collega’s die komende lente en zomer deel willen uitmaken van ons super gezellige team! We vatten even voor je samen waarom dat echt iets voor jou is:

  • Salaris boven cao
  • Elke maand een envelopje fooi daar bovenop :)
  • De leukste collega’s
  • Toffe werkplek
  • Mooiste terras van Amersfoort midden in een park
  • Afwisseling van bediening in restaurant en tijdens feestjes en evenementen

Wie wij zijn?

Midden in hét park van Amersfoort Zuid, Elisabeth Groen, vind je Parkhuis Amersfoort. Hip interieur, prachtige terras, een vintage speelkelder: alleen dát al is de moeite waard. Nog mooier zijn echter de fijne collega’s, onze bijzondere gasten en de gezellige werkplek waar het borrelt en bruist. Een ontmoetingsplek van Bzzzonder, voor kinderen van 0 tot 101 waar iedereen welkom is; wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is.

Omdat onze locatie midden in een prachtig park ligt, is ons terras met mooi weer erg populair. En terecht! Daarom kunnen we in de lente en zomer goed extra collega’s gebruiken.

Wat ga je doen?

Als medewerker bij Parkhuis is geen dag hetzelfde. Voorop staat dat je onze gasten hartelijk en gastvrij ontvangt. Je neemt bestellingen op, serveert eten en drinken, helpt als dat nodig is soms even in de keuken en zorgt ervoor dat kleine gasten iets leuks te spelen hebben. Soms draai je een ronde in de spoelkeuken, sta je achter de bar bij een feestje of ontvang je de gasten van een vergadering op het Panoramadak. Super afwisselend dus. Bij ons is iedereen welkom, en jij zorgt ervoor dat onze gasten dat precies zo voelen.

Wat bieden wij?

We zijn een fijn team waar je mag zijn wie je bent. Zeker, de horeca is hard werken, maar dat doen we met elkaar. Wij regelen een prima salaris en arbeidsvoorwaarden en elke maand een envelop met fooi. Jouw werkplek midden in het park is een bijzonder. Lekker groen en dichtbij de natuur.

Wat vragen we?

We zoeken medewerkers  (16+) die beschikbaar zijn van april tot en met september voor minimaal 8 uur per week. (ben je eerder, later, korter of langer beschikbaar – neem vooral contact op dan kijken we naar de mogelijkheden!) Je bent vrolijk, gastvrij en houdt van mensen – en in het bzzzonder van kinderen! Je zit liever niet stil, bent collegiaal en hebt zin om in een gezellig team te werken.

Lijkt het je leuk een keer te komen kennismaken? Graag! Stuur een bericht via deze Bzzzonder pagina, dan nemen we contact met je op. We ontmoeten je graag!