Werken in de horeca bij
Parkhuis Amersfoort

De nieuwste horeca hotspot van Amersfoort

Vacatures horeca Parkhuis Amersfoort

Midden in hét park van Amersfoort Zuid, in stadspark Elisabeth Groen, vind je ons. De nieuwste horeca hotspot van de stad: Parkhuis Amersfoort. Hip interieur, prachtige terras, panoramaverdieping met adembenemend uitzicht en een vintage industriële kelder: alleen dát al is de moeite waard. Nog mooier zijn echter de fijne collega’s, onze bzzzondere gasten, de gezellige werkplek waar het borrelt en bruist en het feit dat je hier mag zijn wie je bent. Een ontmoetingsplek van Bzzzonder, voor kinderen van 0 tot 101 waar iedereen welkom is; wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is.

En ontmoeten, dat doen Amersfoorters hier graag. We hebben het gezellig druk en groeien hard, zowel in de horeca als in de verhuur en evenementen. Daarom zoeken we regelmatig collega’s die willen werken in de horeca!

Werken in de horeca betekent dat je onze gasten hartelijk en gastvrij ontvangt in het restaurant, op het terras of bij een evenement in een van de zalen. Je neemt de bestellingen op, serveert eten en drinken, rekent af en zorgt dat alles er spic en span uit ziet. Ook verzorg je de mis en place en help je met het klaarzetten van ruimtes voor de verhuur.

Bekijk de verschillende vacatures voor het werken op een fijne horeca plek in Amersfoort via bovenstaande knoppen.